Philips Multigroomer: Ena naprava za oblikovanje edinstvenega sloga od glave do pet

Večnamenski prirezovalnik Philips Multigroomer je popolno orodje za vsakega moškega, ki se želi urediti sam. Kar 16 nastavkov omogoča popolno svobodo izbire in možnost urejanja popolne oblike v udobju domače kopalnice.

Uredništvo
22. junij 2021, 1:26

Prirezovalnik za celo telo – Multigroomer Philips MG7736/15 (Foto: /)

Prirezovalnik Philips Multigroomer je popolno večnamensko orodje za vsakega moškega, ki se želi od glave do pet urediti sam. S kar 16 različnimi nastavki si lahko prirežite in oblikujete obrazne dlačice, popestrite svojo pričesko in odstranite dlačice po vsem telesu. Prirezovalnik Philips Multigroomer je popolno orodje za vsakega moškega, ki želi oblikovati svoj edinstven slog z neprekosljivo natančnostjo.

Čar prirezovalnika Philips Multigroomer so neverjetno kakovostna samoostrilna kovinska rezila, ki tudi po petih letih strižejo tako natančno, ostro in kakovostno kot prvega dne uporabe.

Philips
(foto: Philips)
 

Kar 16 namenskih nastavkov za obraz, lase in telo
S prirezovalnikom Philips Multigroomer lahko z eno samo napravo prirezujete in oblikujete obrazne dlačice, lase in dlačice po celem telesu. Hitro lahko ustvarite celo svoj lasten slog pričeske, saj kar 41 mm širok strižnik odstriže več las v enem samem potegu.

S kovinskim prirezovalnikom lahko oblikujete elegantne in ostre linije ter v hipu in z neverjetno natančnostjo in preprostostjo ustvarite slog, ki vam ga bodo zavidali vsi!

Brivnik poskrbi tudi za nežno britje dlačic po vsem telesu, zato lahko udobno prirezujete tudi 0.5 mm kratke dlačice in tako poskrbite, da bo vaša koža gladka, izgled pa urejen do popolnosti.

Enostavna uporaba
Prirezovalnik Philips Multigroomer omogoča kar 120 minut brezžične uporabe na polnjenje, zgolj petminutno polnjenje pa zadošča za eno celotno prirezovanje.

Samoostrilna rezila skrbijo za izjemo natančnost, nedrseč gumijast ročaj pa prinaša popoln nadzor in vrhunsko obdobje med prirezovanjem. Prirezovalnik je primeren za mokro in suho uporabo, omogoča pa tudi uporabo pod prho.

Vzdrževanje večnamenskega prirezovalnika je povsem preprosto. Olje ni potrebno, na zaslonu pa lahko spremljate indikator polnjenja in iztrošenosti baterije. Zraven dobite še torbico za shranjevanje in ščetko za čiščenje.

En nastavek, vrhunsko oblikovanje obraza, pričeske in telesa

Philips
(foto: Philips)