Pjanić v Barcelono le ob enem pogoju

Italijanski mediji so demantirali poročanja iz Španije, da naj bi se Barcelona in Juventus že dogovorila za prestope kar treh igralcev. Pogovori so res v polnem teku, a z zelo pomembnim 'dodatnim pogojem.'

Uredništvo
18. maj 2020, 9:39

Foto: /

Barcelonski Sport je včeraj poročal, da naj bi se Barcelona in Juventus dogovorila za prestope kar treh igralcev, in sicer naj bi se Miralem Pjanić in Mattia De Sciglio preselila v Španijo, v obratno smer pa bi se ob doplačilu 25 milijonov evrov preselil Portugalec Nelson Semedo. V Italiji so poročanje španskega časnika demantirali, vendarle pa tudi Italijani zatrjujejo, da so pogovori v teku, vendar pa s pomembno razliko – Juventus bi se bil Pjaniću pripravljen odpovedati le v primeru, če bi se v obratno smer preselil Brazilec Arthur Melo.

Ta pogoj bi lahko zelo zatresel celotno konstrukcijo posla, saj je Arthur v zadnjem tednu dni že javno sporočil, da ga odhod iz Barcelone ne zanima in da zato tudi ni pripravljen prisluhniti ponudbam ostalih klubov.

Italijanski mediji celo trdijo, da je prav Arthur ključni akter celotnega dogovora, saj naj bi bil za Juventus njegov morebiten prihod višje na seznamu želja kot Semedov.
loading...