Plemenita poteza Green Dragons, ki bodo pomagali UKC Ljubljana

Organizirani navijači ljubljanske Olimpije Green Dragons bodo v znak hvaležnosti tistim, ki stojijo v prvi liniji boja z novim koronavirusom, pomagali z donacijami hrane. Prvo uspešno akcijo so izpeljali že danes.

Uredništvo
21. marec 2020, 5:58

Foto: Nogomania

Številne navijaške skupine širom Evrope so se v zadnjem času aktivno vključile v pomoč  organizacijam, ki so v času epidemije koronavirusa pod največjim pritiskom. To so storili tudi organizirani navijači ljubljanske Olimpije Green Dragons, ki so pod parolo "Zato, ker znamo skupi držat', premagamo vse!" sporočili, da bodo v času karantene z donacijami hrane pomagali najbolj izpostavljenim oddelkom UKC Ljubljana.

"V kritičnih časih največje srce pokažejo tisti, ki nesebično pomagajo pomoči potrebnim. V navijaški skupini Green Dragons smo se zato v znak hvaležnosti, odločili nekoliko olajšati težke trenutke nekaterim izmed takšnih, ki stojijo v prvi liniji boja proti virusu COVID-19. Najbolj izpostavljenim oddelkom UKC Ljubljana bomo v času karantene vsakih nekaj dni donirali hrano, prva uspešna akcija pa je bila izvedena danes. Zahvaljujemo se piceriji Dobra Vila za podporo in pripravljenost sodelovanja v naši dobrodelni pobudi,
" so zapisali Green Dragons.loading...