Boca načrtuje novo veliko okrepitev

Po Tevezu še Palacio?

Direktor argentinskega velikana Boca Juniors Ivan Reggiani napoveduje, da bo Boca prihodnje poletje v povratek skušala prepričati še Rodriga Palacia.

Damjan Tratnik
15. oktober 2015, 12:54

Foto: Getty Images

Napad Boca Juniors bi bil od prihodnjega poletja naprej lahko sestavljen po najboljših željah navijačev tega kluba. Junaku "govnarjev" Carlosu Tevezu bi namreč lahko pridružil še en nekdanji veliki ljubljenec navijačev Rodrigo Palacio, ki je vrste Boce zapustil leta 2009 in odtlej z velikim uspehom nastopa v italijanskem nogometu.

Direktor Boce Ivan Reggiani je zatrdil, da je povratek Palacia želja kluba, ki pa bi se lahko uresničila le ob pomoči sponzorjev.

"Boca bo nedvomno skušala vrniti Rodriga Palacia. Ne odpisujem možnosti, da bi se k nam vrnil januarja, a iz povsem ekonomskih razlogov predvidevam, da je velika večja verjetnost za njegov prihod v juniju. Njegova plača po mojem mnenju ne bi smela predstavljati prevelikih težav. Naši sponzorji bi nam pomagali," je povedal Reggiani.

Palacio je sicer vzklil v manj znanem klubu po imenu Bella Vista, v profesionalnem nogometu pa je debitiral v majici Huracana, od koder se je nato preko Banfielda leta 2005 preselil k Boci in v petih letih v njeni majici na 185 tekmah  zabil kar 82 zadetkov.
loading...