Po dveh velikih zmagah proti Mariboru in Olimpiji je Mura danes remizirala v Sežani

V Sežani se je vse zgodilo v prvem polčasu, ko smo videli oba gola na tekmi.

Uredništvo
23. september 2021, 8:33

Tabor Sežana
1 : 1

Sod.: Dragoslav Perić

Mura
1 : 0
 
 
1 : 1
 
 
 
 
 
 
 
 
Tabor Sežana: Jan Koprivec, Klemen Nemanič, Marko Ristić (od 67. Ignacio Guerrico), Denis Kouao (od 63. Tom Kljun), Erik Salkič, Mihael Briški (od 52. Blaž Urh), Kevin Doukoure Grobry, Rodrigue Bongongui (od 62. Filip Kosi), Dominik Mihaljević (od 66. Til Mavretič), Dino Stančič, Marko Krivičić.Mura: Matko Obradović, Žiga Kous, Žan Karničnik, Klemen Pucko, Marin Karamarko, Tomi Horvat, Nik Lorbek, Matic Maruško, Žiga Škoflek (od 61. Nardin Mulahusejnović), Mitja Lotrič (od 75. Alen Kozar), Amadej Maroša (od 84. Kai Cipot).

Amdej Maroša je zadel v sedmi minuti. (Foto: pigac.si)

Končal se je niz, tako Tabora iz Sežane kot tudi Mure. Primorci so prvič končali tekmo brez zmage, odkar jih vodi Dušan Kosić, Prekmurci pa so po zmagah proti Mariboru in Olimpija danes osvojili le točko.

Bistveno se je zgodilo na začetku tekme. Marko Krivičič je v četrti minuti s podajo Bongongouiju zmedel vratarja Mure Matka Obradovića in, kot se je izkazalo, zadel za vodstvo gostujoče ekipe. Ni bilo treba dolgo čakati na izenačenje. V sedmi minuti je po napaki vratarja Jana Koprivca zadel Amadej Maroša. Po golih se je dogajanje umirilo, mreži se do odhoda na odmor nista več tresli.

V drugem polčasu so prvi zapretili Primorci, preko Mihaljevića, Obradović pa je dobro posredoval ob strelu z razdalje. Obradović je bil še na preizkušnji, a se ni pustil premagati. V 80. minuti je žoga ob posredovanju Hrvata na golu Mure zadela še prečko. Ostalo je pri izidu 1:1.