Po petardi v mreži Milana: Opravičilo? Zakaj že? Saj nismo namerno prejeli pet zadetkov!

Inter je sinoči povsem razbil največje ligaške rivale, proti Milanu je v vseh tekmovanjih zdaj zmagal kar petkrat zaporedoma.

Uredništvo
17. september 2023

Stefano Pioli (Foto: Getty Images)

AC Milan si je sinoči privoščil hudo blamažo, največji ligaški rival Inter ga je razbil s kar 5:1. Po tekmi seveda niso bili dobre volje na strani rossonerov, to je z izjavo pred novinarskimi mikrofoni potrdil trener Pioli, ki pa hkrati ni delil mnenja, da bi se veljalo zvestim navijačem opravičiti za boleč poraz, ki bo odmeval še lep čas - Inter je namreč prvič v zgodovini Milan premagal kar petkrat zapored.

“Opravičilo navijačem? Ne vidim nobene potrebe po tem. Mar mislite, da smo namerno prejeli pet golov?!” Se je spraševal razočarani strokovnjak.  

Kljub visokemu porazu je Milan ta hip visoko na lestvici, saj je pred sinočnjim kiksom dobil vse tri tekme v novi sezoni in na tej točki še ni razlogov za prižig alarmov. Toda porazi na derbijih so vedno boleči, sploh pa v primeru, da tvoja ekipa prejme pet golov. Velikana iz italijanske prestolnice mode zdaj čaka že liga prvakov. Milan bo igral z Newcastlom, Inter pa z Real Sociedadom.  

V Serie A bo Inter v naslednjem krogu gostoval pri Empoliju, Milan pa bo skušal sinočnji večer pustiti za seboj in tri točke vpisati na tekmi z Verono