Podpredsednik Barcelone podžiga govorice: Res je, smo v stiku s taborom Lionela Messija

Podpredsednik Barcelone Rafa Yuste je še dodatno podžgal govorice, da bo katalonski klub skušal poleti v svoje vrste vrniti svojega največjega igralca vseh časov.

Uredništvo
31. marec 2023, 5:22

Lionel Messi (Foto: Getty Images)

V zadnjem času skoraj ne mine dan, ko ne bi nekje špekulirali o prihodnosti Lionela Messija, kateremu se konec junija izteče pogodba s Paris Saint Germainom. Vsakič znova se pojavljajo različne špekulacije v zvezi z njegovo prihodnostjo, v zadnjem času pa je ponovno največkrat na tapeti njegov povratek v Barcelono.

Za to v veliki meri skrbijo kar ljudje iz samega kluba kot denimo podpredsednik Rafa Yuste. Ta je na novinarski konferenci pred pričetkom svetovnega prvenstva vseh Barceloninih akademij celo priznal, da je klub v stiku z Messijevim taborom.

"Leo in njegova družina vedo, kako ga cenimo. Sodeloval sem v pogajanjih za njegov ostanek v klubu, a se žal ta niso končala uspešno. Še danes sem zelo razočaran, ker ni mogel ostati."

"Bil bi presrečen, če bi se vrnil in to ne le zaradi športnih razlogov, temveč tudi zaradi vsega, kar Leo predstavlja. Takšne lepe zgodbe morajo imeti srečne konce. Smo v stiku z njegovim taborom. Ko imaš nekoga rad, ga imaš rad tudi če se ta vez začasno prekine. Mi bomo vedno zaljubljeni vanj, tako kot bo on vedno zaljubljen v to mesto in v ta klub,"  je povedal Yuste.