Poletna razprodaja v Atleticu, Oblak bi lahko ostal brez številnih soigralcev

Vse bližje smo poletnemu prestopnemu roku, kar vsako leto zbudi številne govorice o še številnejših selitvah nogometaš z najvišje evropske ravni. Prevetritev se v naslednjih mesecih obeta v slačilnici Jana Oblaka.

Uredništvo
23. april 2021
Vodilno moštvo španske La Lige naj bi v naslednjih mesecih poskrbelo za hudo prevetritev svoje slačilnice. Madridski Atletico naj bi v prodajni izložbo postavil šest ali celo sedem nogometašev, ki potencialno lahko zapustili klub ob ustrezni ponudbi.

Medij Cadena SER poroča, da se bodo na spisku za prodajo znašli branilec Jose Maria Gimenez, vezist Saul Niguez in igralci, ki nimajo pomembnejše minutaže, Šime Vrsaljko, Lucas Torrerira, Vitolo in Mousa Dembele.

"Vsak od teh ima svojo zgodbo, odhod je logičen, ko govorimo o Vrsaljku, dembeleju ali Vittolu. Saul je izgubil status nezamenljivega igralca, medtem ko prodaje Gimeneza nikakor ne razumem," je načrt trenerja Diega Simeoneja komentiral nekdanji član kluba Kiko Narvaez.

Hrvat Vrsaljko je v tej sezoni vpisal le skromnih 10 nastopov, vse bolj pa se govori o njegovi morebitni vrnitvi v Serie A, kjer je že igral v dresih Sassuola in milanskega Interja.