Popoln preobrat: Zdaj je žrtev Neymar

Policija v Sao Paulu je vložila obtožnico zoper brazilsko manekenko in njenega nekdanjega moža, ki sta obtožena izsiljevanja, prevare in obrekovanja brazilskega superzvezdnika Neymarja.

Uredništvo
10. september 2019, 9:44

Foto: /

Brazilski zvezdnik Neymar se je pred meseci znašel v hudih težavah, potem ko ga je brazilska manekenka po imenu Najila Trinidade obtožila, da jo je posilil v enem izmed pariških hotelov. Zadeva je postala zelo vroča, saj so v javnost pricurljali video posnetki, na katerih naj bi bil Neymar domnevno nasilen do Trinidadejeve, največji brazilski nogometni zvezdnik pa je obtožbe ves čas vehementno zavračal in zatrjeval, da je šlo zgolj za konsenzualni spolni odnos dveh odraslih oseb.

Obtožbe so Neymarja spravile v zelo neprijeten položaj, saj je Trinidadejeva nastopala v javnih intervjujih in ves čas poudarjala, da je žrtev spolnega nasilja, kasneje pa se je celo uperila zoper brazilsko policijo in ji očitala, da je skorumpirana in da načrtno ščiti nogometnega zvezdnika. Preiskovalci so nedolgo zatem  zaradi pomanjkanja dokazov opustili obtožnico proti Neymarju, zdaj pa se je zadevi zgodil popoln preobrat, v katerem sta Neymar in Najila zamenjala vlogi.

Policija v Sao Paulu je namreč vložila obtožnico zoper Trinidadajevo in njenega nekdanjega moža Estivensa Alvesa, ta pa ju obtožuje poizkusa prevare, obrekovanja in izsiljevanja Neymarja. Partner Trinidadejeve je obtožen razpečevanja video posnetkov z erotično vsebino, obtožnica pa ju bremeni tudi načrtnega laganja policiji z namenom izsiljevanja bogatega brazilskega nogometaša, ki je Trinidadejevo domnevno spoznal na spletu in jo povabil v Pariz, kjer naj bi imel maja letos v enem iz med tamkajšnjih hotelov spolni odnos.

loading...