Predsednik Dinama je podražil: Poklical sem Luko Modrića, govorila sva o njegovem povratku v Zagreb

Zagrebčani še niso obupali nad idejo, da bi letos poleti v staro jato vrnili Luko Modrića. Predsednik Dinama je že prijel za telefon. Modrića si sicer želijo tudi v ZDA in Savdski Arabiji.

Uredništvo
24. februar 2024

Luka Modrić (Foto: Getty Images)

Se bo cenjeni hrvaški veteran Luka Modrić letos vrnil v domači Dinamo Zagreb? Vsekakor se bodo pri klubu iz prestolnice močno potrudili, da bi ta ideja postala realnost. Že v lanskem letu je iz pisarn Dinama priletelo več signalov, da se tlakuje pot za morebitni povratek 38-letnega zvezdnika, ki se bo v zgodovino zapisal kot eden od daleč najboljših vezistov svoje generacije.

Lansko leto se je na to temo oglasila prva dama Dinama, zdaj pa je olje na ogenj prilil še Mirko Barišić, ki je trenutni predsednik kluba.

Barišić trdi, da je nedavno že govoril z Modrićem in da izkušeni virtuoz ni zaprl vrat Dinama. Pravzaprav naj bi bil zelo prijetno presenečen nad klicem Barišića in zelo hitro je zaigrala fantazija navijačev iz Zagreba, ki so ravno ta teden slavili velik podvig v evropskem pokalu.

Zagrebčani so bili v izločilnem dvoboju boljši od španskega prvoligaša Real Betisa (2:1), na domači fronti pa jim ta hip ne gre najbolje.

Luka Modrić je po prestopu iz Dinama okrepil londonski Tottenham, leta 2012 pa ga je pot zanesla v Real, kjer je zbral že 516 nastopov, prispeval je 38 golov in 83 asistenc. Osvojil je Zlato žogo, trikrat La Ligo in kar petkrat doslej tudi elitno ligo prvakov.