Predsedniku Brescie popustili živci: Naj ima Lazio ta prekleti scudetto!

Predsednik Brescie Massimo Cellino je besen nad ponavljajočo se razpravo, kako naj se zaključi letošnja sezona v Serie A in katera ekipa naj se okiti z naslovom prvaka.

Uredništvo
22. marec 2020, 3:17

Foto: /

V Italiji se tudi v času hude zdravstvene in humanitarne krize še vedno ubadajo z vprašanjem, kako 'rešiti' nogometno sezono in kakšen bi bil najbolj pravičen scenarij v primeru, da se sezona nepreklicno konča. Ker so imeli do izbruha krize v Italiji zelo zanimiv boj za scudetto, so seveda interesi različni, predsednik Brescie Massimo Cellino pa svoje kolege opozarja, da je v tem trenutku vprašanje o tem, kdo naj bi postal prvak, povsem brezpredmetno.

"Ne bodite jezni, toda kako naj končamo sezono? Jaz razmišljam samo še o naslednji sezoni. Pokal, scudetto … Če si ga predsednik Lazia Claudio Lotito tako želi, mu pa dajte ta prekleti scudetto. Prepričan je, da je njegova ekipa nepremagljiva in naj bo pač tako. Kako bi lahko sedeli in se pogovarjali o scudetto, pred vrati pa imamo kugo? Tudi mene v tem trenutku nogomet ne zanima,
" je povedal predsednik trenutno zadnje uvrščene ekipe Serie A, ki pa hkrati tudi prihaja iz enega od epicentrov epidemije v Italiji.
loading...