Preko Domžal v Turčijo, zdaj okrepitev Hajduka

Splitski velikan ima novega nogometaša. Položaj na nogometni tržnici jim je omogočil podpis pogodbe s prostim nogometašem, ki ga zelo dobro poznamo tudi s slovenskih prvoligaških zelenic.

Uredništvo
23. september 2021

Dario Melnjak je iz Domžal odšel v Turčijo, odslej bo igral za Hajduk. (Foto: Getty Images)

Dario Melnjak je novi nogometaš splitskega Hajduka. Levi bočni nogometaš je s ponosom Dalmacije podpisal sodelovanje do konca sezone z možnostjo podaljšanja še za dve leti. V Split prihaja kot prost nogometaš.

28-letni Varaždinec ima za seboj živahno kariero v kateri se je na zemljevid nogometa zapisal tudi z uspešnimi igrami pri Domžalah v 1. SNL. Iz slovenskega prvoligaša je prestopil v Turčijo k Rizesporju, kjer je igral zadnji dve sezoni in pol.

"Na tržišču se nam je odprla možnost, da pripeljemo prostega, a kakovostnega nogometaša. Dario je poln izkušenj in bo lahko pomagal rasti mlademu Stipetu Biuku. Prinaša dodatne možnosti in ostrejšo konkurenco,« je med drugim dejal športni direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Dario Melnjak je preed tem igral tudi za Nefči in belgijski Lokeren, za člansko izbrano vrsto Hrvaške pa je doslej nastopil na šestih tekmah.