Preobrat: Brazilski reprezentant Fabricio Bruno si je premislil in zavrnil prestop v West Ham

Kluba sta bila že dogovorjena, toda cenjeni branilec se je po tehtnem premisleku odločil, da bo ostal kar pri brazilskem velikanu.

Uredništvo
30. maj 2024

Fabrício Bruno Soares de Faria (Foto: Getty Images)

Londonski prvoligaš West Ham je bil zelo blizu sklenitvi prestopa 28-letnega branilca Fabricia Bruna, zdaj pa je prišlo do preobrata. Angleži so sicer hitro našli skupni jezik z brazilskim velikanom Flamengom, niso pa uspeli prepričati Fabricia Bruna. Zapletlo se je pri višini plače, ki bi jo prejemal pri West Hamu. Očitno je pričakoval, da bo ponudba višja.

Gre za precejšnje presenečenje, v Braziliji načeloma igra za precej nižjo plačo kot igralci pri povprečnem klubu v elitni Premier League.

West Ham bo torej moral novega branilca iskati drugje, zanimivo pa bo pospremiti, kako se bo razvilo poletje za Bruna. Ne bo presenečenje, če se bo kljub vsemu letos preselil v katerega od evropskih prvoligašev. Zanj bi bil to sploh prvi prestop v tujino.

Fabricio Bruno je marca letos debitiral za brazilsko reprezentanco, v dresu z državnim grbom je doslej zbral dva nastopa.