Koper bo - kot vse kaže - ostal brez izkušenih nogometašev

Preobrat: Pavlin in Karič odšla

Če gre verjeti najnovejšim govoricam z Obale, potem je v Kopru znova počilo - tokrat naj bi se od aktualnega prvaka poslovila tako Miran Pavlin kot tudi Amir Karič.

Uredništvo
11. avgust 2010

(Foto: SPS)

V Kopru je prišlo do preobrata! Miran Pavlin in Amir Karič nista več člana aktualnega prvaka Slovenije, tokrat naj bi se izkušena nogometaša po poročanju nekaterih medijev dokončno poslovila od Primorcev. Pavlin se je sicer v prejšnjem krogu 1. SNL celo vrnil v koprsko moštvo in zaigral na tekmi proti Rudarju, toda po porazu v Velenju naj bi dokončno počilo. Zakaj naj bi prišlo do nepričakovanega razpleta, vsaj v klubu zaenkrat molčijo, govori pa se, da je bil glavni problem Karič. Uprava Kopra se je menda želela s slednjim na vsak način posloviti, toda na to ni pristal Pavlin, ki je (bil) tudi športni direktor kluba. In ker je vsak vlekel vrv na svojo stran, jim kaj drugega, kot da pametnejši odneha, ni preostalo.

Nekdanja reprezentanta sta tako po dobro obveščenih virih dokončno sklenila svoje poslanstvo pri Kanarčkih z Obale, h katerim sta prišla lani. Tedaj so ju nagnali iz Olimpije, že v svoji prvi sezoni na Bonifiki pa sta s Koprom osvojila naslov državnega prvaka - sploh prvega v zgodovini kluba. A vsega lepega je očitno nekoč konec...