Preplah v Madridu, ključni igralec poškodovan s treninga

V prestolnici Španije so preplašeni, saj je ključni nogometaš kluba predčasno zapustil sredin trening. Razlog tiči v poškodbi, narava in zahtevnost slednje pa še nista znana.

Uredništvo
7. april 2021, 1:37

Foto: /

V vrstah madridskega Atletica po zadnjem treningu nimajo veliko razlogov za zadovoljstvo in nasmehe. Sredin trening je prinesel poškodbo Luisa Suareza, zaradi katere je moral Urugvajec predčasno zapustiti igrišče.

Luis Suarez je v tej sezoni ključni nogometaš rdeče-belih iz španske prestolnice, vest o njegovi poškodbi pa je v svet prenesel vselej dobro obveščeni medij Cadena Cope. Ta trdi, da je napadalec trening center zapuščal z bolečinami in šepajoč.

Po šokantnem prestopu iz Barcelone je Suarez hitro postal gonilna sila Atletica. Klubu je pomagal do vrha španske La Lige, v zadnjih tednih pa padata tako njegova kot forma moštva, v katerem med vratnicama stoji reprezentant Slovenije Jan Oblak.

34-letnik je v aktualni sezoni dosegel 19 zadetkov v španskem državnem prvenstvu, na zadnjih štirih srečanjih pa mu je uspelo doseči le zadetek.

 
adplus-dvertising