Presenečenje iz Kidričevega: Podpisal nekdanji veliki up Partizana!

Aluminij iz Kidričevega bo prvoligaški status reševal z zelo zanimivo okrepitvijo. Novi član moštva je postal Armin Djerlek, 20-letni Srb, ki je pred leti veljal za velikega dragulja beograjskega Partizana.

Uredništvo
22. januar 2021, 10:24

Foto: /

Aluminij iz Kidričevega bo svoj status prvoligaša branil z zelo zanimivo in presenetljivo okrepitvijo. K predzadnje uvrščeni ekipi slovenskega državnega prvenstva se je namreč preselil 20-letni Srb Armin Djerlak, ki bo v Aluminiju igral kot posojen član turškega Sivassporja in bo v Sloveniji predvidoma ostal do konca letošnje sezone.

Armin Djerlak je igralec, ki je zelo hitro debitiral v članski ekipi Partizana, v njej skupaj zbral kar 32 nastopov in veljal za enega največjih draguljev srbskega nogometa. V zadnjih letih je njegov razvoj precej zastal, kljub temu pa je v majici Sivassporja v vseh tekmovanjih uspel zbrati 13 nastopov. Še pred letom dni je Partizan zanj zahteval milijon evrov odškodnine, trenutno pa njegova tržna vrednost dosega polovico tega zneska. Aluminij bo torej priložnost, da oživi svoj zamrli talent.

"Kljub prihodu v Kidričevo ostajam član turškega Sivassporja, v Kidričevo prihajam na posojo. V lanski sezoni sem v Turčiji igral, z ekipo smo si izborili direkten vstop v ligo Evropo, ker je pri Sivassporju veliko izkušenih igralcev, mi bo ta priložnost v Aluminiju zelo koristila, da pomagam ekipi po najboljših močeh," je za klubsko spletni stran povedal 20-letni ofenzivni vezist, ki ga odlikuje bogato tehnično znanje.