Prestopna bomba na vidiku, Interjev Ivan Perišić že dogovorjen s Chelseajem?

Za nemalo presenečenja so poskrbeli italijanski in otoški mediji, ki poročajo, da naj bi Ivan Perišić že našel skupni jezik z novim delodajalcem. Iz Interja naj bi odšel v Chelsea.

Uredništvo
13. maj 2022, 5:54

Ivan Perišić bi lahko Inter zamenjal za Chelsea. (Foto: Getty Images)

Ivan Perišić je svoj bogat talent, kakovost in učinkovitost nazadnje predstavil v sredinem večeru, ko je v finalu pokala Italije z dvema zadetkoma pomagal potopiti torinski Juventus. Inter je lovoriko osvojil z izidom 4:2, a kaj lahko se zgodi, da bo to zadnja lovorika, ki jo bo Inter osvojil s Hrvatom v svojih vrstah.

Po srečanju je Perišić nakazoval na nezadovoljstvo s tem, kako potekajo ter napredujejo pogajanja o podaljšanju sodelovanja. Krilnemu napadalcu Interja se pogodba izteče naslednji mesec, tokrat pa so mediji udarili z novico, da se je s Chelseajem že dogovoril o osebnih pogojih sodelovanja.

Mediaset dodaja, da Perišića od poletne selitve v London ločijo le še zanemarljive osebne podrobnosti in običajen zdravniški pregled.

Če Inter ne bo želel izgubiti svojega nogometaša, bo moral očitno izboljšati svojo zadnjo ponudbo. Aktualna ponudba Interja pomeni dveletno pogodbo za Hrvata in 4,5 milijona evrov letne plače brez bonusev. Perišićev tabor želi izbojevati triletno pogodbo in nekaj večjo letno plačo.


Standings provided by SofaScore LiveScore