Pri Bayernu priznavajo, da si Haalanda ne morejo privoščiti

Kljub temu, da je velikan z Bavarske v preteklosti pogosto nakupoval v Dortmundu, v primeru vročega napadalca ne bo tako. Vsaj tako pravi direktor nemškega prvaka, ki ne vidi možnosti za prihod Norvežana.

Uredništvo
12. maj 2021, 10:28

Erling Haaland ne bo igral za Beyern, ta si ga ne more privoščiti. (Foto: /)

V zadnjem letu se nepretrgoma govori o naslednji destinaciji norveškega napadalca Erlinga Haalanda. Član dortmundske Borussie pridno dosega zadetke in si zvišuje ceno, čemur ne bodo mogli osgovoriti vsi eminentni evropski klubi.

Oliver Kahn, direktor munchenskega Bayerna, je umiril govorice o tem, da naj bi bili Bavarci blizu temu, da kupijo Haalanda. Nekdanji vratar kluba in reprezentance Nemčije ne vidi možnosti, da bi se Bayern spustil v boj za podpis pogodbe.

"Žal je tako, da kdorkoli širi govorice o tem, da bo Bayern kupil Haalanda, položaja ne razume najbolje. Stroški nakupa napadalca bi, kolikor vemo, znašali več kot 100 milijonov evrov, kar pa je v tem trenutku za Bayern nepredstavljiva številka," je za Sport Bild dejal Kahn.

V Leedsu rojeni Norvežan in nekdanji član Salzburga je v tej sezoni nemške Bundeslige na 26 tekmah prispeval že 25 zadetkov.

 
adplus-dvertising