Pri Griezmannu je vse jasno: Po izteku pogodbe z Barcelono že ve, kje bo nadaljeval kariero

Francoski zvezdniK Antoine Griezmann si je jasno začrtal preostanek svoje kariere. Po izteku pogodbe z Barcelono namerava oditi v državo, kjer bo lahko živel precej bolj mirno življenje kot v Evropi.

Uredništvo
20. junij 2021, 10:16

Antoine Grizemann se namerava čez tri leta preseliti v ZDA. (Foto: Getty Images)

Francoski zvezdnik Antoine Griezmann je v pogovoru za francoski časnik Le Figaro zelo natančno razdelal svoje videnje preostanka kariere aktivnega nogometaša. Griezmann je velik ljubitelj ameriškega načina življenja, zato se je že odločil, da bo po izteku pogodbe z Barcelono zadnja leta svoje kariere preživel onkraj luže.

"Moja pogodba z Barcelono je veljavna do junija leta 2024 in takrat mislim, da bo kar primeren trenutek za selitev v ZDA. Obožujem to državo, njihovo kulturo, NBA, imam pa tudi veliko željo po odkrivanju nečesa novega. Seveda pa to ni odločitev, ki bi jo sprejemal sam, računati moram tudi na svojo družino,"
je povedal Griezmann.

Griezmann je kot član Atletica, Barcelone in francoske reprezentance ves čas pod drobnogledom medijev in javnosti, zato ocenjuje, da bi bila tudi v tem smislu selitev v ZDA zanj nekakšne vrste oddih.

"Tudi zaradi tega obožujem ZDA in želim oditi tja. Tam bom lahko živel bolj neopazno življenje, kar v Franciji ali Španiji ni mogoče," je še dodal Griezmann.

V Griezmannovi formuli se pojavlja vsaj en vprašaj - bo zares do leta 2024 zdržal v Barceloni?