Pri Olimpiji nezadovoljni s prvo tekmo, čaka jih pester ritem treningov

Ljubljanski prvoligaš je sredi tedna odigral prvo pripravljalno tekmo te zime in izgubil. Zmaji nad predstavo niso bili zadovoljni, a v nadaljevanju se bodo želeli predvsem odlično pripraviti na drugi del sezone.

Uredništvo
21. januar 2021, 9:57

Foto: pigac.si

Nogometaši ljubljanske Olimpije so v torek odigrali prvo pripravljalno srečanje v sklopu zimskih priprav. Nogometaši poljskega kluba Podbeskidzie so zmagali z rezultatom 2:0, kar v tabor zeleno-belih ni prineslo zadovoljstva.

"S tekmo seveda nismo preveč zadovoljni. V prihodnjih dneh jo bomo podrobneje analizirali. Pravo formo pa bomo iskali na naslednjih srečanjih," se je srečanja za klubsko spletno stran spomnil Gal Kurež.

"V prihodnjih dneh imamo kar pester ritem treningov, na katerih bomo seveda dali vse od sebe. Bili bomo maksimalno motivirani in se trudili po najboljših močeh, saj se vsak želi dokazati novemu trenerju. Mislim, da bomo na koncu priprav zelo dobro pripravljeni," je še dodal Kurež.

Zmaji se bodo v naslednjih dneh še potili v hrvaški Istri, točneje v Umagu. Tam jim družbo dela še nekaj slovenskih klubov, ki se prav tako pripravljajo na nadaljevanje 1. SNL.