AC Milan se bo pritožil na kazen Mariu Balotelliju

Pričal bo tudi Viviano

Fiorentina mora plačati 20.000 evrov, ker so njeni navijači rasistično žalili Maria Balotellija, slednji bo počival dvakrat zaradi domnevne žaljivke. Toda AC Milan se bo pritožil.

Anže Zajič
10. april 2013, 7:47

Foto: Getty Images

Pri italijanskem prvoligašu AC Milanu se ne strinjajo s kaznijo, ki so jo odgovorni "prilepili" Mariu Balotelliju. Slednji bo moral počivati kar trikrat: ena tekma prepovedi je povezana z rumenimi kartoni, dve pa z domnevno žaljivko, ki naj bi jo po koncu obračuna s Fiorentino namenil stranskemu sodniku. "Kaj k.... gledaš?" naj bi Balotelli zabrusil enemu od delivcev pravice, ki se v nedeljo v Firencah zares niso izkazali. Pri AC Milanu se bodo na odločitev pritožili, kot pričo pa naj bi na zaslišanje povabili tudi Emiliana Viviana.

Viviano in Balotelli sta poznana kot dobra prijatelja, vratar Fiorentine pa naj bi bil pripravljen pričati, da ni vse tako, kot bi radi prikazali tisti, ki odločajo v italijanskem nogometu. Rossoneri se bodo v zagovoru sicer sklicevali tudi na dejstvo, da je bil Balotelli sila besen, ker je bil na tekmi tarča rasističnega žaljenja. Kazen za to je bila sicer smešno nizka: Fiorentina mora plačati 20.000 evrov. A očitno je že tako, da so sodniki nedotakljivi, človekov ponos pa se vrednoti z nekaj drobiža...
loading...