Propadla je teorija, da se bo Bayern januarja vrnil po Joaa Palhinho: Portugalec je sprejel nepričakovano odločitev

Portugalski vezist Joao Palhinha je zelo težko prebolel razplet zadnjega dne prestopnega roka, zato njegova najnovejša poteza zbuja še toliko več začudenja.

Uredništvo
14. september 2023

Joao Palhinha (Foto: uradna spletna stran kluba)

Portugalski vezist Joao Palhinha je bil velika želja Bayerna iz Munchna, pri katerem je bilo že vse nared, da na zadnji dan prestopnega roka postane njihov član. Portugalec je prispel v Munchen, opravil zdravniški pregled, nato pa je sledil klic iz Londona, kjer so mu ljudje iz Fulhama naročili, da se takoj vrne nazaj, saj z Bayernom niso uspeli skleniti dogovora glede višine odškodnine.

Trener Fulhama Marco Silva je priznal, da je Palhinho razplet zadnjega dne prestopnega roka zelo razočaral in da bo nekaj časa potreboval 'razumevanje in podporo', danes pa je kot strela z jasnega odjeknila novica, da je 28-letnik s Fulhamom podaljšal pogodbo do leta 2028. Sky trdi, da ta ne vsebuje odkupne klavzule, s čimer takoj pade v vodo teorijo, da gre le za vmesno rešitev pred njegovim januarskim odhodom v Nemčijo.

"V zadnjih nekaj tednih se je zgodilo marsikaj in verjetno ste slišali veliko o moji prihodnosti. Resnica je ta, da sem povsem osredotočen na Fulham," je povedal Palhinha.