Propadlemu upu Reala iz Madrida sporočili, naj se ne vrača

Sporting iz Lizbone je nekdanjemu velikemu upu Reala iz Madrida sporočiil, da ne glede na razplet pandemije koronavirusa in trenutnega suspenza nogometa nanj ne računa več.

Uredništvo
22. april 2020, 9:19

Foto: uradna spletna stran kluba

Jese Rodriguez je nekoč veljal za velikega upa Reala iz Madrida, ob odhodu v Paris Saint Germain pa celo ni bilo malo takšnih, ki so menili, da je vodstvo kraljevega kluba storilo napako in hitronogega napadalca Francozom prodalo krepko pod ceno.

Danes je bolj ali manj že jasno, da je Real iz Madrida iz Jeseja izvlekel največ, saj je njegova kariera po odhodu v PSG zašla v slepo ulico. V Parizu so se mu hitro odrekli, zaradi visoke plače in odškodninskih zahtev pa je kot član PSG odšel že na štiri različne posoje, ki so se skoraj brez izjem vse izjalovile. Še najbolje mu je kazalo pri Las Palmasu, ki pa si ni mogel privoščiti odkupa njegove pogodbe, za popoln polom pa bi lahko označili avanture pri Stoke Cityju, Betisu in nazadnje Sportingu.

V lizbonskem velikanu je na 18 nastopih dosegel le en zadetek, zato so se v klubu slovenskega reprezentanta Andraža Šporarja odločili, da ne glede na razplet pandemije koronavirusa in morebitnega povratka nogometa na Jeseja na računajo več. Špancu so sporočili, da lahko kar ostane doma, kar pomeni, da se je zanj letošnja sezona končala že marca, zanimivo pa bo videti, kam bo po novem razočaranju kariera odpeljala 27-letnega Španca, ki ima sicer s PSG veljavno pogodbo do junija leta 2021.
loading...