Prva koprska violina Dare Vršič: Odločeni smo bili, da se bomo iz Ljubljane vrnili s tremi točkami

Koper v zadnjih tednih kaže izvrstno formo, kar je demonstriral tudi v prestolnici, kjer je zasluženo osvojil tri točke proti Olimpiji.

Uredništvo
8. november 2020, 9:09

Foto: Uradni facebook profil kluba

Začetni krogi sezone niso potrjevali drznih napovedih vodilnih predstavnikov Kopra, da se bodo Koprčani že v prvi sezoni po povratku v prvo slovensko ligo borili za vrh. S tedni je četa Mirana Srebrniča, starega prvoligaškega mačka, ujela pravi ritem in trenutno med vsemi klubi v prvenstvu kaže najboljšo formo – Koper je v ligi nanizal že tri zaporedne zmage, od poraza proti Muri pa je neporažen že kar šest tekem zapovrstjo.

Velike zasluge za to nosi še en stari maček slovenskega prvoligaškega nogometa Dare Vršič, ki v Kopru piše eno zadnjih dejanj svoje dolge kariere. Vršič v zadnjih tednih igra v zelo dobri formi in je gonilna sila moštva, s svojo ambicioznostjo in samozavestjo pa je kot kaže nalezel tudi soigralce.

"Zasluženo smo zmagali, imeli smo več izrazitih priložnosti. Odločeni smo bili, da pridemo v Ljubljano po tri točke in to smo tudi storili. Vesel sem, ponosen sem na fante. Gremo iz tekme v tekmo, vedno bolje igramo, tudi danes smo pokazali nekaj več kot na zadnji tekmi in to me zadovolji," je po tekmi v Stožicah povedal 36-letni Vršič.