Prva poteza Juncaja v Muri: Ekipa odhaja na priprave v - Michigan!

Nogometaši Mure bodo del priprav opravili v Združenih državah Amerike, kjer bodo gostje kluba, ki je v lastni novega poslovnega partnerja kluba Georga Juncaja.

Uredništvo
21. junij 2024

Mura (Foto: pigac.si)

Mura je v prejšnjem tednu uradno potrdila sklenitev partnerskega sodelovanja z ameriškim podjetnikom Georgom Juncajem, ki je v Sloveniji v podobni vlogi kratek čas deloval v Gorici.

V Muri je Juncaj na mesto direktorja kluba takoj imenoval Agrona Šaljo, posledica sklenitve partnerskega odnosa pa je še ena za slovenski klub nadvse atipična poteza. Mura bo namreč del priprav opravila v Združenih državah Amerike, kjer bo gostja drugega Juncajevega kluba Michigan Stars FC!

"Čarno-bejli se bodo prihodnji teden odpravili na priprave v Združene države Amerike, kjer bo od 25.6. do 3.7. njihova baza Michigan Stars Sports Center."

"Muraši bodo na pripravah gostje nogometnega kluba Michigan Stars FC, ki je v lasti novega strateškega partnerja čarno-bejlih. Z Američani bodo varovanci Antona Žlogarja odigrali tudi eno od pripravljalnih tekem," so sporočili iz Mure.