Prvi prestop po koncu prve polovice sezone: V Muro prihaja član Aluminija

V taboru Aluminija so sporočili, da po koncu prve polovice sezone moštvo zapuščajo trije igralci. Hrvat Mihael Klepač ostaja v Sloveniji, saj bo kariero nadaljeval pri Muri.

Uredništvo
22. december 2020, 1:25

Foto: uradna spletna stran kluba

Aluminij iz Kidričevega je prvi del sezone v slovenskem državnem prvenstvu sklenil na predzadnjem mestu, ena od posledic slabih rezultatov pa je bila tudi menjava trenerja, in sicer je Slobodana Gruborja nasledil Oskar Drobne.  Spremembe bodo tudi v igralskem kadru, in sicer so danes moštvo že zapustili trije igralci – napadalca Filip Kukuličić in Marko Maletić, ki sta se v Kidričevo preselila pred pričetkom sezone, sta zapustila klub, Hrvat Mihael Klepač pa bo kariero nadaljeval v Muri.

"Želim se zahvaliti vsem soigralcem s katerimi sem preživel skupne trenutke, vsem trenerjem in nasploh vsem, ki sem jih imel možnost spoznati v letu in pol. V Kidričevem sem preživel lepe trenutke, ki me bodo vedno spominjale na rdeče-bele. Vsem želim vse najboljše tudi v prihodnje," je za klubsko spletni stran povedal Klepač.

Klepač, ki se najbolje znajde na položaju ofenzivnega vezista, je v majici Aluminija skupaj odigral 45 tekem in dosegel 12 zadetkov.