Radomlje so izdelale članskega reprezentanta Bosne in Hercegovine

Novi selektor Bosne in Hercegovine Sergej Barbarez je na svoj reprezentančni seznam vključil tudi nogometaša Radomelj Madžida Šošića.

Uredništvo
24. maj 2024

Madžid Šošić (Foto: Uradni facebook profil kluba)

V reprezentanci Bosne in Hercegovine je zavel nov veter, saj je novi selektor Sergej Barbarez že s svojim prvim reprezentančnim seznamom dal vedeti, da se v bosanski izbrani vrsti obeta veliko sprememb. Del novega vala je postal tudi nogometaš, ki si lahko šteje v čast, da se je do članske reprezentance Bosne in Hercegovine prebil na podlagi predstav v majici Radomelj!

Barbarez je namreč na reprezentančni seznam pred prijateljskima tekmama proti Angliji v Newcastlu in Italiji v Empoliju vključil tudi 21-letnega napadalca Radomelj Madžida Šošića, ki je v slovenskem državnem prvenstvu sicer igral kot posojeni igralec splitskega Hajduka.

Šošić je v slovenskem državnem prvenstvu na 34 tekmah dosegel deset zadetkov, po uspešni sezoni in vpoklicu v člansko reprezentanco pa bo nadarjeni napadalec zdaj zagotovo želel igrati tudi vidnejšo vlogo v Hajduku, s katerim ima veljavno pogodbo do leta 2026.