Rai Sport trdi, da Barcelona ponuja Griezmanna

Antoine Griezmann se je v Barceloni znašel v negotovi situaciji. Trener Quique Setien ga ne vidi kot ključnega igralca, zato so ugibanja o naslednji potezi odličnega Francoza kar nekako logična.

Uredništvo
4. julij 2020, 9:36

Foto: uradna spletna stran kluba

O Antoineju Griezmannu je bilo v zadnjem obdobju napisanega in povedanega zelo veliko. Francoski reprezentant v Barceloni ne igra ključne vloge, dogaja se celo, da sedi na klopi. Več kot očitno mu trener Quique Setien ne zaupa preveč in dokler se na trenerski funkciji ne bo zgodila sprememba, se zdi Griezmannova usoda negotova.

Pri italijanski nacionalni televiziji Rai pa so prišli do informacij iz Juventusa. Te informacije pravijo, da Barcelona, ki je v precej resni finančni zagati, Griezmanna ponuja. Prav Stari dami, s katero so Katalonci pred dnevi sklenili izmenjavo Arthurja za Miralema Pjanića

Griezmann, ki se s svojo trenutno vlogo v ekipi nikakor ne uspe sprijazniti, potrebuje rešitev. Če ta govorica drži, potem bi mu ambiciozni Juventus lahko ponudil roko. Katalonci v zameno pričakujejo denar in igralca, v bistvu celo dva - Douglasa Costo in Adriena Rabiota. Da bi se takšen posel lahko realiziral, bo potrebnega veliko konsenza, vsekakor pa je poigravanje z mislijo, da bi Juventus v napadu lahko združil Cristiana Ronalda in Antoineja Griezmanna, verjetno navijačem italijanskega prvaka zelo privlačno. 
loading...