Raiola v laseh z vodstvom PSV: Prepričan je, da trener uničuje in sramoti velikega talenta

Razvpiti agent Mino Raiola se je znašel v laseh z vodstvom PSV iz Eindhovna zaradi ukrepanja v zvezi z mladim upom Mohamedom Ihattarenom.

Uredništvo
1. marec 2021, 12:43

Mohamed Ihattaren velja za enega najbolj nadarjenih nogometašev v nizozemski Eredivisie. (Foto: Getty Images)

Mohamed Ihattaren pri 19 letih velja za enega največjih upov  v nizozemskem prvenstvu in za igralca, ki naj bi se kot naslednja zvezda v nastajanju iz PSV za mastno odškodnino preselil v katerega od največjih klubov v Evropi.

Ihattaren je bodoče odločitve v zvezi s prestopom v drug klub prepustil razvpitemu agentu Minu Raioli, ta pa se je v teh dneh kot že tolikokrat doslej znašel sredi navzkrižnega ognja, saj se je njegov varovanec v klubu znašel v zahtevnem položaju.

Trener PSV Roger Schmidt je zaradi 'neprofesionalnega obnašanja' Ihattarna izključil iz moštva pred derbijem proti Ajaxu, kasneje pa je klub celo objavil izjavo, v kateri je zapisal, da celotno moštvo stoji za trenerjevo odločitvijo.

Prav to je bil razlog, da je Raiola odprto novo bojno fronto, saj meni, da Schmidt s takšnimi potezami namerno škoduje Ihattarenu.

"To je bila poteza, ki ni vredna kluba kot je PSV. Trener bi moral igralce pustiti izven tega, saj nimajo nobenega opravka s to situacijo. In kolikor sem uspel izvedeti, se številni igralci s to izjavo sploh ne strinjajo."

"Oblika tega sporočila me zelo moti. Ne strinjamo se glede vsebine, še veliko pa manj pa glede načina, kako je bilo to predstavljeno."

"Ali Schmidt res potrebuje tretjo stran, da si ustvari mnenje? Po tem pa naj naslednjič pred vsako odločitvijo pridobi še mnenje svoje partnerice. O tej zadevi bomo imeli zagotovo zelo odkrit pogovor z vodstvom kluba,"
je povedal Raiola, in v svojem slogu dodal.

"Veseli me, da Schmidt nikoli ni treniral Maradone, saj v tem primeru svet nikoli ne bi spoznal pravega Maradone."
 
adplus-dvertising