Marko Janković bo kariero nadaljeval pri Partizanu

Raje v Partizan kot v Maribor

Očitno je od igranja na posoji v primeru Marka Jankovića profitiral predvsem igralec. Maribor manj. Čeprav naj bi si Štajerci Črnogorca želeli zadržati, se bo Janković raje odzval vabilu Partizana.

Uredništvo
12. junij 2016, 11:13

Foto: SPS

Marko Janković, ki je v letošnji sezoni za Maribor igral kot posojen nogometaš grškega velikana Olympiacosa, se ne bo vrnil v Ljudski vrt. Pri Mariboru sicer niso skrivali želje po dogovoru z Grki, po katerem bi Janković ostal med vijoličastimi, toda načrte sta Štajercem prekrižala Partizan in tudi nogometaš.

Beograjski klub, pri katerem je Janković začel svojo kariero, je namreč pokazal zanimanje, Janković pa je takoj "skočil".

"Če bo bog dal, se vračam v Partizan. Molim boga, da kluba hitro skleneta dogovor in se vrnem domov. Govoril sem s trenerjem Ivanom Tomićem. Lepo mi je bilo v Mariboru in razmišljal sem, da se po dopustu vrnem v Slovenijo. Klic Partizana pa je v isti sekundi spremenil vse, nič drugega me ni več zanimalo," je dejal Janković in tako strl sleherne upe Mariborčanov na podaljšanje sodelovanja s črnogorskim nogometašem, ki se je prav v Mariboru vrnil med žive, zdaj pa se kot kaže vrača v Partizan. 
loading...