Ranko Stojić je znova prišel v stik z Milanom Mandarićem

Nekdanji in celo dvakratni direktor Olimpije Ranko Stojić je spet prekrižal poti z Milanom Mandarićem. Stojić, ki je s svojo agencijo lociran v Beogradu, je eden od posrednikov pri bodočem prestopu.

Uredništvo
6. junij 2020, 12:32

Foto: SPS

Milan Mandarić je pri Olimpiji redno v stikih z določenim krogom ljudi, ki se konstantno oža in širši. Posamezniki v ta krog prihajajo in iz njega izpadajo. Številni pa se slej kot prej vanj vrnejo. To dokazuje tudi kadrovanje Milana Mandarića, ki je recimo nedavno v klub vrnil Mladena Rudonjo, v preteklosti pa je dvakrat preizkusil tudi Marijana Pušnika. Da o Ranku Stojiću sploh ne govorimo. 

Prav Stojić, ki je z Mandarićem tudi prišel v Olimpijo in to kot prvi operativec, je kljub vsem očitkom, ki jih je bilo moč slišati glede njegovega dela in stroškov, ki so pri tem nastali (Mandarić se je nad tem javno pritoževal), spet blizu Mandariću. Po naših informacijah je Stojić, ki ima v lasti agencijo za zastopanje nogometašev in tudi trenerjev (sedež ima v beograjskem hotelu Crowne Plaza), vpleten v posel z Mackyjem Bagnackom.

Kamerunski branilec je vse bližje prestopu iz Olimpije v Partizan, svojo vlogo pa naj bi pri tem odigral tudi Stojić. Srbski mediji kot igralčevega agenta sicer navajajo Romea Filipovića, ki pa ni edini agent, ki skuša priti do posla. Vpletajo se tudi nekateri drugi akterji, vsi pa so očitno zaslutili priložnost za zaslužek. Ko prestopajo nogometaši Olimpije, to je na sceni vse prej kot skrivnost, so zaslužki za posrednike namreč praviloma zelo dobri. 
loading...