Razdrh: Nihče nas ni nadigral, premagujemo se sami!

Klavrna domžalska pomlad se je v sredo nadaljevala s porazom v Ljubljani proti Bravu. Moštvo Andreja Razdrha je padlo v boj za obstanek, trener pa vztraja, da pozna vzroke za težave.

Uredništvo
6. marec 2020, 9:25

Foto: uradna spletna stran kluba

Štiri spomladanske tekme Domžal so prinesle tri poraze in le eno točko v drugem delu sezone. Katastrofalen štart v drugi del sezone prinaša poplavo kritik in mnoge pozive k menjavi glavnega trenerja Andreja Razdrha, ki je moštvo prevzel v začetku septembra. 
 
"Tekem je še veliko, časa za paniko ni, ampak potrebno je sprejeti dejstvo, da nismo v situaciji, ko lahko kogarkoli podcenjujemo. Ekipa se tega zaveda, enostavno potrebujemo pozitiven šok in mislim, da bodo stvari šle na bolje. Karakterja je v moštvu kar nekaj, vendar največkrat je tako, da kolikor je najšibkejši člen močan, toliko je močna ekipa. Pri nas mislim, da enostavno nekje padamo. Sam točno vem kje," vztraja Razdrh.
 
Po novi prevetritvi igralskega kadra, kar je v zadnjih letih domžalska stalnica, moštvo deluje neprepričljivo, a trener težav v igri ne priznava. "Preteklo koledarsko leto smo končali s tremi zaporednimi zmagami, čez zimo malce spremenili podobo ekipe, nato pa so prišle tekme spomladanskega dela sezone, kjer nas ni nihče nadigral, ampak se sami premagujemo," je prepričan.
 
Po porazu z Bravom Domžalam v hrbet gledata le še dve ekipi v državnem prvenstvu. Sezona se je za Domžale, ki so si želele celo boja za naslov prvaka, obrnila v pravo katastrofo.
 
"Potrebno je delati. Fantom ni kaj očitati, saj so pošteno odigrali, so pa tukaj potem prisotni številni dejavniki, kjer se praktično vse poruši v končnici tekme, ko te nikjer ne nagradi. Ko daš maksimum, ko si nečemu blizu in ti nekdo nekaj vzame, je vedno težko, vendar nova tekma je na sporedu že v soboto," je v pogovoru za klubsko spletno stran dejal Razdrh.
 
loading...