Razočarani Perez: Mislim, da ne bi smel oditi iz Barcelone

Napadalec Rome Carles Perez je priznal, da je bil zelo razočaran nad odločitvijo vodstva Barcelone, da ga navkljub temu, da je zrasel v mladinskem pogonu kluba, proda ob prvi priložnosti.

Uredništvo
5. avgust 2020, 10:11

Foto: uradna spletna stran kluba

Barcelona je januarja prodala mladega napadalca Carlesa Pereza, kar je bila precej nenavadna poteza upoštevajoč poškodbe ostalih napadalcev in dejstva, da je v La Masii vzgojeni igralec precej uspešno izkoriščal igralne minute v članski ekipi. Barcelona ga je kljub temu januarja za 13 milijonov evrov prodala Romi, nelogično potezo pa je še podkrepila nekaj tednov kasneje, ko je za še višji znesek odkupila 29-letnega Danca Martina Braithwaiteja.

Perez je v pogovoru za Marco predstavil svojo plat in priznal, da ga je odločitev o njegovi prodaji zelo razočarala.

"Ne razumem, zakaj sem moral oditi. Morda je klub potreboval denar, pravega razloga ne poznam. Mislim, da si tega nisem zaslužil. Glede na to, da sem bil igralec iz klubskega pogona, sem imel že prej veliko ponudb ostalih klubov. Vse sem zavrnil, saj sem si vedno želel zaigrati v prvi ekipi. Kakorkoli že, to je zdaj del preteklosti in v Romi se počutim zelo dobro," je povedal Perez, ki je v italijanskem prvenstvu doslej zbral 14 nastopov.