Slobodan Vuk je zapustil Domžale

Razprodaja se nadaljuje

Najboljši strelec Domžal v zgodovini kluba Slobodan Vuk je danes tudi uradno zapustil 1. SNL. Strelec osmih golov v letošnji sezoni se seli na Norveško, v Tromso. Pred njim sta iz Domžal odšla že Alvir in Horvat.

Uredništvo
4. januar 2017, 2:33

Foto: SPS

Domžale so po Lucasu Horvatu in Marku Alvirju izgubile še enega od ključnih nogometašev minulo jesen. Odšel je namreč tudi napadalec Slobodan Vuk, ki je v prvem delu sezone v 1. SNL dosegel osem zadetkov, to pa je tudi njegov najboljši izkupiček v karieri. Vuk je sicer postal tudi najboljši strelec Domžal v zgodovini kluba, dosegel je 37 zadetkov na 120 ligaških tekmah. 

Vuk, ki je imel v preteklosti kar nekaj težav s poškodbami, se seli na Norveško, kjer bo po novem igral za prvoligaša Tromso. Slednji je v lanski sezoni osvojil končno 13. mesto v ligi. 

Domžale z Vukom tako nadaljujejo serijo prodaj najboljših igralcev. Poleg že omenjenih Alvirja in Horvata so v zadnjih mesecih klub recimo zapustili Matic Črnic, Kenan Horić, Dejan Trajkovski, že prej pa Nejc Vidmar, Nejc Skubic, Uroš Korun...