Real Madrid pred Barcelono in PSG? To ni bila izbra, to so Endrickove sanje!

Sanje se včasih uresničijo in sanje se očitno uresničujejo brazilskemu čudežnemu dečku, ki ga bomo kmalu lahko spremljali igrati v dresu madridskega Reala.

Uredništvo
23. maj 2024

Endrick se bo kmalu priključil vrsti Reala iz Madrida. (Foto: Getty Images)

Mladi brazilski virtuoz Endrick je bil tarča lovljenja s strani vodilne garniture madridskega Reala več kot leto dni. Zdaj se bo igralec kmalu priključil ustroju Kraljevega kluba, dosedanji delodajalec Palmeiras pa bo v svojo blagajno vknjižil odškodnino v višini rekordnih 60 milijonov evrov.

Za brazilskim mladeničem so se ozirali številni evropski nogometni klubi. Še več, vsi člani elitnega razreda so si ga želeli v svojih vrstah, še najbolj zagreti pa so bili, poleg Madridčanov, še v Barceloni in pri PSG.

“V resnici to niti ni bila izbira. Madrid in s tem Real sta bila od vselej tisto, o čemer sem sanjal. Zato mi ni bilo treba izbirati, le uresničiti in realizirati sem moral svoje sanje,” je za španski AS dejal Endrick. Ta se bo v španski prestolnici pridružil rojakom Viniciusu Juniorju, Rodrygu in Ederju Militau.

“Z vsemi imam že zdaj odlične odnose. Gre za mlade osebe, moje rijake, ki so se že dodobra adaptirali na Madrid in na Real. Še posebej me navdihujeta zgodbi Viniusa in Rodryga, vem da mi bosta zelo pomagala,” je še dodal brazilski najstnik.

Zaradi strogih pravil FIFA se Endrick uradno Realu ne more pridružiti dokler ne bo dopolnil 18 let, to pa se bo zgodilo 21. julija. Za tem pa bo lahko na stadionu Santiago Bernabeu uresničeval svoje sanje.