Remi v Domžalah je še najbolj razveselil Olimpijo in Maribor

Domžale in Mura - brez zmagovalca. Prva zasledovalca Olimpije in Maribora sta zmogla vsak po en gol.

Uredništvo
10. marec 2021, 6:40

Domžale
1 : 1

Sod.:

Mura
 
0 : 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 : 1
 
 
 
 
 
Domžale: Ajdin Mulalić, Damjan Vuklišević, Gregor Sikošek, Sven Karić, Andraž Žinič, Senijad Ibričić, Zeni Husmani, Tamar Svetlin (od 62. Dario Kolobarić), Mattias Kait (od 76. Janez Pišek), Arnel Jakupović, Matej Podlogar (od 87. Benjamin Markuš).Mura: Matko Obradović, Žiga Kous, Žan Karničnik, Klemen Pucko, Dragan Lovrić, Matic Maruško, Tomi Horvat (od 54. Samsondin Ouro), Nino Kouter, Amadej Maroša (od 55. Jan Gorenc), Luka Bobičanec (od 83. Alen Kozar), Kevin Žižek (od 69. Mihael Klepač).

Foto: pigac.si

V Domžalah so se pred začetkom spomnili na bivšega igralca Luko Banića, ki je umrl pred nekaj dnevi. Gostovanje Mure v Športnem parku je bilo dvoboj za tretje mesto. Prekmurcem se je dobro poklopilo že v začetni fazi tekme, kajti povedli so v deseti minuti. Posredovanje Mulalića je žogo potisnilo do Žana Karničnika, bivši igralec Maribora pa je zadel. Gostitelji so izenačili, vendar iz ofsajda. Malce pozneje je bil nevaren Arnel Jakupović, ki je zadel okvir gola. Muraši so morali tekmo nadaljevati z igralcem manj, kajti drugi rumeni karton je pred pred odhodom na odmor prejel Pucko. 

Domžale so dobile priložnost za nadigravanje nasprotnika, vendar je niso izkoristile. Obradović ni imel veliko dela, šele v 68. minuti je posredoval ob poizkusu Jakupovića. Zdržal je vse do 70. minute. Ibričić je streljal, žogo pa je v gol preusmeil Matej Podlogar. Markuš je imel tik pred koncem tekme priložnost za zmago Domžal, a je ni izkoristil. 
 
adplus-dvertising