Res je, januarja sem zavrnil ponudbi Barcelone in Juventusa

Francoski napadalec pri Manchester Unitedu ni bil v prvem planu, zato je v zimskem roku prestopil k Sevilli. Zdaj pravi, je zavrnil Barcelono in Juventus.

Uredništvo
9. februar 2022, 7:11

Martial je izpadel iz kombinacij pri Manchester Unitedu, zato se je podal na posojo v La Ligo. (Foto: /)

Anthonyja Martiala se je v januarskem prestopnem roku v medijih pogosto povezovalo z Juventusom in Barcelono, naposled pa je kot posojeni član Manchester Uniteda do izteka aktualne sezone okrepil špansko Sevillo. Na svojem krstnem nastopu za klub iz Andaluzije se Martial sicer še zdaleč ni izkazal, je pa zdaj izjavil, da je zaradi možnosti po selitvi k Sevilli zavrnil tudi ponudbi prej omenjenih velikanov.  
 
Občasni francoski reprezentant pravi, da se je za Sevillo odločil zaradi možnosti po rednem igranju, takšne garancije mu pri Juventusu in Barceloni namreč niso ponudili. 
 
“Res je, Barcelona je govorila z mojimi zastopniki, prav tako so si me zelo zaželeli pri Juventusu in se tudi močno potrudili, da bi se preselil v Torino. Toda moja prioriteta je bila vselej selitev k Sevilli. Tukaj imam priložnost za redno mesto v enajsterici in tega sem si na tej točki v svoji karieri tudi najbolj želel,”  je povedal 26-letni Martial.