Reška Armada je razkrila sporočilo transparenta, ki ga ni smela razgrniti na stadionu Dinama

Reška navijaška skupina Armada je razkrila sporočilo transparenta, ki jim ga organizatorji nedavnega derbija v Zagrebu niso dovolili vnesti na stadion.

Uredništvo
27. februar 2024

Armada (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Na Hrvaškem je bil minuli konec tedna odigran veliki derbi kroga med Dinamom in Rijeko, ob prisotnosti kar 2.000 gostujočih navijačev pa si je tekmo na zagrebškem Maksimirju ogledalo približno 15 tisoč gledalcev.

Dinamo je z golom v sodnikovem dodatku slavil z 1:0 in se vrnil v bitko za naslov prvaka, navijaška skupina Armada pa je včeraj razkrila sporočilo misterioznega transparenta, ki jim ga organizatorji tekme niso dovolili vnesti na stadion.

Sporočilo Armade pikro obravnava ero Dinama, ko je v tem klubu gospodaril razvpiti Zdravko Mamić, svojega tekmeca pa so opozorili na to, da navkljub silni želji, da zamolči ta del svoje preteklosti, Dinamo še vedno ostaja 'umazan klub'.

"20 ukradenih naslovov prvaka kasneje skušate izbrisati umazanijo z imena mafije, ena lastovka ne prinaša pomladi, za čisti Dinamo boste rabili vsaj eno stoletje," je bilo sporočilo, ki je bilo za organizatorje tekme preveč kontroverzno.