Rezervist Mbappe je preprečil blamažo, PSG je komaj prišel do točke proti najslabši ekipi v ligi

PSG brez Mbappeja na zelenici deluje zelo toplo-hladno. Sinoči je bilo predvsem hladno, saj Parižani niso imeli pravega recepta za skromni Clermont.

Uredništvo
7. april 2024

Kylian Mbappe (Foto: Getty Images)

Paris Saint-Germain je sinoči gostil Clermont, ki je kar trdno zasidran na zadnje mesto lestvice Ligue 1 in bo bržkone letos izpadel nazaj v drugoligaško konkurenco. Na papirju je šlo torej za tekmo, ki bi jo vodilni PSG moral dobiti brez težav. Bilo pa je ravno obratno. Keita je zadel za prednost gostov v prvem polčasu in Parižani so se dolgo mučili.

Šele v 85. minuti je po asistenci Kyliana Mbappeja zadel Goncalo Ramos za končnih 1:1, kar seveda ni prav lepa popotnica pred ligo prvakov.

Že v sredo se bo PSG na svojem Parku princev pomeril proti Barceloni v četrtfinalu. Bo pa tedaj Kylian Mbappe bržkone že od prve minute dobil priložnost za dokazovanje. Sinoči ga je trener Enrique v ogenj poslal šele po dobri uri igre.

Mbappe tudi v aktualni sezoni blesti v vseh pogledih, prispeval je 39 golov in 9 asistenc na samo 40 nastopih v vseh tekmovanjih.
 

Standings provided by Sofascore