Riere, če remizira, rezultat ne zanima: Poglejte celo tekmo, vidi se razlika med Celjem in Koprom v tehniki in taktiki

Albert Riera je zadovoljen, čeprav je Celje le remiziralo s Koprom. V igri svoje ekipe je videl dovolj dobrega, zato je igralcem celo dal dodaten dan prosto.

Uredništvo
18. september 2023

(Foto: nkcelje.si)

Trener Celja Albert Riera se, kot običajno, ne ukvarja s posamezno tekmo, ampak, kot poudarja, gleda celoten proces. Z videnim proti Kopru je bil tako zadovoljen. V izjavi po tekmi pa je bil skeptičen do opažanja nasprotnega trenerja Zorana Zeljkovića, ki je videl veliko priložnosti Kopra. 

Celjski pohod po Prvi ligi Telemach se je zaustavil po šestih krogih, Riera s predstavo v drugem polčasu ne bo zadovoljen

"Če ne bi dobili gola v 88. minuti, potem bi zmagali. ampak smo ga. Da si je nasprotnik pripravil veliko priložnosti? Sam tega občutka nisem dobil. Igralcem govorim, da je treba vedno iti po drugi, tretji gol, obnašati se je treba, ko vodiš, kot da je 0:0. Imeli smo priložnosti. Na takšnem igrišču, kakršno je igrišče v Kopru, nismo igrali slabo. Igralcem sem dal dodaten dan prosto, ker si to zaslužijo. Samo več golov je manjkalo," je po tekmi povedal Riera. 

Vseeno pa si ni mogel kaj, da ne bi malce zbodel svojih primorskih nasprotnikov. 

"Če gledamo vseh 90 minut, potem smo lahko videli veliko razliko med Celjem in Koprom v smislu tehnike in taktike, zato nisem zaskrbljen."

Standings provided by Sofascore