Robert Koren se poslavlja od Mure, uspelo mu je narediti napredek

Robert Koren se povsem umika iz Mure, kjer je bil nazadnje tudi športni direktor.

Uredništvo
20. junij 2024

(Foto: uradna spletna stran kluba)

Pri Muri so potrdili, da Robert Koren po letu in pol zapušča klub. Novi direktor kluba bo, potem ko bo novi investitor George Juncaj prevzel vodenje kluba (Robert Kuzmič sicer ostaja v klubu), postal Agron Šalja

Sporočilo za javnost: 

Robert Koren, ki je doslej opravljal funkcijo športnega direktorja in bdel nad mlajšimi selekcijami čarno-bejlih, po sporazumnem dogovoru s klubom zaključuje svoje delo pri čarno-bejlih. V Fazanerijo se je preselil januarja lansko leto, v želji, da bi naša nogometna šola naredila korak naprej. V letu in pol, ko je bil z nami, mu je to v veliki meri tudi uspelo, saj sta dve od treh tekmovalnih selekcij v letošnji sezoni naredili rezultatski napredek. Še posebej je potrebno izpostaviti mladinsko selekcijo, ki se je letos zavihtela pod sam vrh EON NextGen lige in sezono končala na drugem mestu.

Letos januarja je v zahtevni situaciji prevzel tudi mesto športnega direktorja, kjer je uspešno stabiliziral člansko ekipo. V zaključku sezone ekipi žal ni uspelo uresničiti zastavljenega cilja, ki je bil uvrstitev v evropska tekmovanja, čeprav sta se ob tem ponudili dve lepi priložnosti, a sta ostali neizkoriščeni. Po vstopu strateškega partnerja njegovo vlogo prevzema generalni direktor Agron Šalja, ki bo odslej bdel tudi nad športnim delom kluba.

Robertu Korenu se ob tej priložnosti zahvaljujemo za njegov doprinos in opravljeno delo v zadnjem letu in pol ter mu želimo vse dobro na njegovi nadaljnji poti.