Rogaška je danes vendarle odigrala tekmo v 7. krogu Prve lige Telemach, v Krškem smo pospremilli delitev točk

Sedmi krog Prve lige je v polnem teku. Na prvi tekmi dneva je bila na delu tudi Rogaška, ki v prejšnjem krogu zaradi znanih težav z registracijo ni smela igrati.

Uredništvo
3. september 2023

Rogaška
1 : 1
300 gledalcev
Sod.: Asmir Sagrković

Radomlje
 
 
 
0 : 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 : 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rogaška: Vice Baždarić, Rene Lampreht, Emanuel Mihalić, Žan Flis (od 55. Antonio Majcenić), Roko Kurtović (od 63. Oliver Kregar), Filip Braut (od 46. Rok Pirtovšek), Alen Korošec (od 46. Jan Majcen), Thalisson (od 82. Dejan Kantužer), Žan Benedičič, Andrej Pavlović, Vice Miljanić.Radomlje: Luka Baš, Vicko Ševelj (od 86. Marko Merdović), Tin Hrvoj, Stipo Marković (od 71. Nino Kukovec), Dominik Prpić, Madžid Šošić, Ognjen Gnjatić, Ivan Krolo (od 78. Tibor Gorenc-Stanković), Uroš Korun, Dejan Vokić (od 78. Matej Malenšek), Sandi Nuhanović.

V Krškem sta se danes pomerila Rogaška in Radomlje. (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Nedeljo v Prvi ligi Telemach je otvorilo srečanje med Rogaško in Radomljami. Prvih deset minut ni postreglo niti ene obetavne situacije. Pravzaprav je bilo mirno do prvega zadetka, ta je padel v 22. minuti. Šošiću so branilci pustili preveč prostora na robu kazenskega prostora, 21-letnik je dobro sprožil in zadel za 1:0 v korist mlinarjev iz Radomelj.  

V 41. minuti je sledilo izenačenje. Radomljani so malce zaspali, Thalisson in Korošec sta odigrala odlično dvojno podajo in potem je Brazilec z bližine brez težav zadel za 1:1. S tem se je prvi polčas končal. Igra ni bila najbolj všečna, smo pa pospremili dva zadetka. V nadaljevanju je Miljanić v 57. minuti zapravil lepo priložnost za Rogaško.  

Nekaj minut kasneje je na drugi strani Krolo zapretil pri Radomljanih, toda streljal je mimo vrat. V 62. Se je ob oddaji žoge poškodoval Kurtović, zato ga je zamenjal Kregar. Zatem je sledila zanimiva situacija v kazenskem prostoru Rogaške. Sodnik si je ogledal počasni posnetek in odločil, da enajstmetrovke ne bo. Rezultat ni več spremenil.  

Rogaška in Radomlje sta si točke danes razdelila ob rezultatu 1:1. V naslednjem krogu bo Rogaška igrala proti Aluminiju, Radomljane pa čaka derbi z Domžalami. 

 

Standings provided by Sofascore