Rogaška je na krilih novinca Patrika Mijića postala zelo nevarna, z novim talismanom je razbila Domžale

Slatinčani so že v prejšnjem krogu presenetili z remijem proti Olimpiji, danes pa so se pošteno znesli nad Domžalami, ki so spet zapadle v črno serijo.

Uredništvo
17. februar 2024

Rogaška
4 : 1
400 gledalcev
Sod.: Nejc Kajtazović

Domžale
1 : 0
 
 
 
2 : 0
 
 
2 : 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3 : 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 : 1
 
Rogaška: Žan Lorber (od 1. Ajdin Mulalić), Toura Diaby, Žan Flis, Oliver Kregar (od 74. Erico Castro), Alen Korošec, Thalisson (od 91. Cene Kitek), Nikša Vujčić, Di Mateo Lovrić, Luka Kambič, Patrik Mijić, Gal Kurež (od 74. Antonio Majcenić).Domžale: Lovro Štubljar, Jan Đapo (od 75. Luka Dovžan Karahodžić), Lukas Hempt, Amadej Brecl, Nermin Hodžić, Benjamin Markuš (od 75. Zeni Husmani), Nick Perc, Jošt Pišek, Mirko Mutavčić, Luka Topalović (od 70. Abraham Nwankwo), Mario Krstovski.

Rogaška je danes s 4:1 odpravila Domžale. (Foto: //)

Domžalčani so danes povedli že v prvi minuti z zadetkom Benjamina Markuša, potem pa gostje niso imeli več razlogov za veselje. Na drugi strani so domači navijači pospremili zelo lepo zmago Rogaške, ki je vodila že ob odmoru. Zablestel je novinec Patrik Mijić, 25-letni Hrvat je že na debiju proti Olimpiji dosegel prvenec, danes pa se je med strelce vpisal kar dvakrat.

Od pete do sedme minute je nekdanji mladinec zagrebškega Dinama dvakrat meril v polno in poskrbel za prednost z 2:1 v prvem polčasu.

V nadaljevanju je Gal Kurež na 3:1 povišal v 64. minuti, v zadnji rednega dela pa je vezist Korošec dosegel svoj prvi gol v sezoni in postavil končni rezultat 4:1. Lepa popotnica za Rogaško, ki jo zdaj čaka že gostovanje v Celju, pomerila se bo proti vodilni ekipi Prve lige.

Domžalčani so zdaj v seriji treh zaporednih porazov, v naslednjem krogu pa bodo gostovali v Ljubljani in se pomerili proti drugouvrščeni Olimpiji.


Standings provided by Sofascore