Rojstvo otroka in koronavirus redčita vrste Bayerna pred nocojšnjim derbijem

Bayern iz Munchna bo branjenje naslova evropskega prvaka začel proti zelo zahtevnemu nasprotniku, kot vse kaže pa ne bo mogel računati na kar dva izvrstna nogometaša.

Uredništvo
21. oktober 2020, 11:00

Foto: /

V ligi prvakov se nocoj obeta velik spektakel, in sicer se bosta že v prvem krogu skupinskega dela pomerila branilec naslova evropskega prvaka Bayern in španski velikan Atletico Madrid. Bavarci imajo na Simeonejevo ekipo kar nekaj neprijetnih spominov, ki segajo v čas, ko je na klopi Bayerna sedel Pep Guardiola, obračun pa bo še toliko zahtevnejši, saj Bayern po vsej verjetnosti ne bo mogel računati na kar dva odlična igralca.

Serge Gnabry je zaradi okužbe s koronavirusom trenutno v karanteni in zagotovo ne bo zaigral, z veliko verjetnostjo pa bo obračun preskočil tudi sijajni vezist Joshua Kimmich, ki ravno v teh dneh pričakuje otroka. Klub mu je šel pri tem na roko, saj Kimmich ni odpotoval na nedavno gostovanje v Bielefeld, nemški mediji pa poročajo, da mu je Bayern dovolil ostati ob svoji izbranki, s čimer so možnosti za njegov nocojšnji nastop zelo majhne.