Roma ni edini snubec za Belottija, ponudbo je poslal tudi Zenit

Andreo Belottija se v medijih že celo poletje seli iz Torina v Romo, kjer naj bi se zanj močno ogrel novi trener Rimljanov Jose Mourinho. Očitno pa Roma ni edini klub, ki se konkretno zanima za usluge omenjenega napadalca.

Uredništvo
31. julij 2021, 11:09

Za usluge Andree Belottije se zanimajo tudi pri Zenitu. (Foto: Getty Images)

Italijanski mediji poročajo, da so se za usluge enega najboljših napadalcev v Serie A ogreli tudi pri Zenitu iz St. Peterburga. Torino je z naslova ruskega velikana prejel ponudbo v višini 30 milijonov evrov. Belottijevi aktualni delodajalci so menda zadovoljni s ponujenim, odločitev pa je zdaj na plečih 27-letnega napadalca.

Belotti je na Torino pogodbeno vezan le še za prihodnjo sezono, podaljšanje s Torinom pa ga trenutno ne zanima. Prejšnji teden smo poročali, da ponudba Rome ni zadovoljila apetitov Torina in zanimivo bo videti, če bodo sinovi volkulje zopet poskušali s svežo ponudbo oz. če so nad italijanskim reprezentančnim napadalcem dokončno obupali in bodo novo okrepitev v napadu iskali drugje. 

Andrea Belotti je v Torino leta 2015 prestopil iz Palerma, doslej pa je na 228 tekmah za Torinčane dosegel kar 105 zadetkov. V dresu z italijanskim državnim grbom je odlični napadalec debitiral leta 2016 in za Azzure odigral že 39 tekem in ob tem dosegel tudi 12 zadetkov. Letošnje poletje je Belotti z Italijo osvojil naslov evropskega prvaka.