Ronaldo: Mister, naučil si me veliko več, kot si lahko predstavljaš

Legendarni brazilski napadalec Ronaldo je z veliko žalostjo sprejel novico o smrti trenerja ga vežejo najlepši spomini iz svojega obdobja v Italiji.

Uredništvo
23. maj 2020, 10:47

Foto: /

Legendarni brazilski napadalec Ronaldo je z veliko mero grenkobe sprejel novico o smrti trenerja, pri katerem je preživel svoje najboljše obdobje v majici Interja iz Milana. Gigi Simoni v Interju sicer ni pustil globljega pečata, saj je nerazzurre vodil le eno leto, vendar pa je bilo tudi to dovolj, da se je vpisal v trajen spomin enega največjih nogometašev v zgodovini nogometa.

"Gigi Simoni zame ni bil le trener. Spominjal se ga bom kot dobrega in pametnega človeka, ki nas ni silil početi stvari, ki jih ne maramo. V to nas je prepričal s svojimi razlagami in nam vselej znal pojasniti, zakaj so določene stvari pomembne. Spominjam se ga kot učitelja. On je bil dirigent, mi pa njegov orkester. Tako se ga bom spominjal – po nasmehu, mirnem glasu, po nasvetih. Lahko bi in morali bi osvojiti veliko več, vendar pa nas je vselej opozarjal na to, da vselej zmagujemo skupaj. Hvala ti mister, naučil si me veliko več, kot si lahko predstavljaš," je na Instagramu zapisal Ronaldo.
loading...