Ronaldo: Razlika med menoj in Messijem? Liga prvakov!

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je na snemanju dokumentarnega filma o njem pojasnil, kaj je glavna razlika med njim in njegovim kariernim rivalom Lionelom Messijem.

Uredništvo
13. avgust 2019, 1:46

Foto: /

Cristiano Ronaldo je nastopil na intervjuju za spletnega ponudnika športnih dogodkov na zahtevo DAZN, ki v tem času snema dokumentarno serijo o njegovi karieri. Eden najboljših nogometašev vseh časov je spregovoril o svojem rivalstvu z Lionelom Messijem in ponudil zanimivo razlago, kaj oba velikana nogometa najbolj razlikuje.

"Razlika med menoj in Messijem je v tem, da sem jaz igral za različne klube in ligo prvakov osvojil z različnimi klubi. Bil sem najboljši strelec lige prvakov šest let zapovrstjo. Ni veliko igralcev, ki so to tekmovanje osvojili petkrat, zato lahko brez zadržkov povem, da se identificiram s tem tekmovanjem," je povedal Ronaldo, in nadaljeval.

"Messi je odličen igralec, ki ne bo prepoznan le po zlatih žogah, temveč tudi kot igralec, ki je – tako kot jaz – napredoval vsako leto. Vsako jutro se zbudim z mislijo, da bi rad dosegel nekaj več. K sreči mi denarja ne primanjkuje, zato me trenutno veliko bolj zanima, kako si bom izboril svoje mesto v nogometni zgodovini."


loading...