Ronaldo ima izdelan načrt do konca kariere: Selitev v ZDA ga ne zanima

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo si je po poročanju Sport Mediaseta zastavil strategijo, kako preživeti preostanek svoje kariere. Ta bo v delirij spravila navijače kluba, ki nikoli niso zares mogli uživati v njem.

Uredništvo
4. maj 2021, 8:24

Cristiano Ronaldo načrtuje povratek v Sporting iz Lizbone. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Bi lahko v prihajajočem prestopnem roku klubske barve zamenjala tako Lionel Messi kakor Cristiano Ronaldo? Možnosti za takšen scenarij sicer niso prav velike, niso pa tudi povsem neznatne – Messiju se izteka pogodba, Ronaldo pa bi po govoricah sodeč lahko zapustil Juventus, ker ima klub finančne težave in si trenutno zelo težko privošči njegovo astronomsko plačo.

Sport Mediaset trdi, da se to vendarle ne bo zgodilo, saj naj bi Ronaldo do konca prihodnje sezone ostal pri Juventusu, kar je najbrž predvsem posledica tega, da trenutno v Evropi praktično ni kluba, ki bi mu lahko omogočil takšno plačo, kot je trenutno prejema v Torinu.

Ronaldo naj bi ostal in še zadnjič poizkušal z Juventusom narediti odmeven rezultat v ligi prvakov, leta 2022 pa naj bi zapustil klub in se vrnil v Sporting, pri katerem naj bi preživel zaključno fazo svoje kariere.

Ronaldo je zrasel v mladinskem pogonu tega portugalskega kluba, vendar pa je že kmalu po debiju v članski ekipi prestopil v Manchester United. Ne glede na to, se Ronaldo še dandanes močno identificira s Sportingom, na možnosti za njegov povratek v Lizbono pa bi lahko pozitivno vplivalo tudi dejstvo, da je Sporting trenutno v zelo dobrem obdobju, saj se mu nasmiha prvi naslov državnega prvaka po skoraj 20 letih čakanja.
 
adplus-dvertising