Rožman: Oblikujemo novo podobo moštva

Nogometaši Maribora v Čatežu nabirajo moči pred nadaljevanjem sezone, novi trener Simon Rožman pa trdi, da se s sodelavci trudi spremeniti podobo moštva.

Uredništvo
27. marec 2021, 1:50

Foto: uradna spletna stran kluba

V Mariboru je reprezentančni premor prišel v zelo posrečenem trenutku, saj bo imelo moštvo več časa za spoznavanje metod dela novega trenerja Simona Rožmana. Ekipa trenutno v Čatežu nabira moči pred nadaljevanjem sezone, Rožman pa je priznal, da je obdobje zelo intenzivno, saj v igri Maribora pričakuje številne spremembe.

"Čas, ki ga skupaj preživljamo, je namenjen delovnemu spoznavanju. Ogromno je posredovanja informacij, oblikujemo novo podobo moštva. To je dobrodošlo obdobje za trenerja, za celoten strokovni štab, da v najkrajšem možnem času vzpostavimo pravila, ki bodo veljala in predviden način igre."

"Fantje so zelo prizadevni, razumejo situacijo in so pripravljeni vse narediti, kot je treba, da bi klub v finišu prvenstva izpolnil zastavljene cilje," je za klubsko spletno stran povedal Rožman, in dodal.

"V tem trenutku je z moje strani prisotno veliko zadovoljstvo ob začetku, ki sem si ga lahko le želel. Imamo čas za skupno vadbo, pogoji so odlični in verjamem, da bi lahko že s tekmo v Kidričevem uspešno začeli novo obdobje ter se približali skupnemu cilju: da bi spremljali Maribor, kot si ga želimo videti."
 
adplus-dvertising