Rožman je oblikoval nov strokovni štab, v njem je kar nekaj novih obrazov

S prihodom Simona Rožmana se je v Mariboru precej osvežil tudi strokovni štab moštva, katerega bosta po novem tvorila tudi dolgoletna Rožmanova sodelavca Aleš Kačičnik in Alen Obrez.

Uredništvo
25. marec 2021, 10:39

Foto: uradna spletna stran kluba

Nogometaši Maribora so se včeraj preselili v Čatež, kjer se bodo v naslednjem tednu dni pobližje spoznavali z novim trenerjem Simonom Rožmanom in opravili mini priprave pred nadaljevanjem sezone v slovenskem državnem prvenstvu. Maribor bo v nadaljevanje sezone krenil z novim trenerjem, z njim pa se bo precej spremenil tudi strokovni štab, v katerem ne bo več Saše Gajserja, ki je pred dnevi po desetih letih delovanja zapustil klub.

Ob Simonu Rožmanu bosta za delo z moštvom zadolžena Aleš Kačičnik in Aleš Mertelj, Mitja Pirih bo tudi v prihodnje specialist za delo z vratarji, za telesno pripravljenost igralcev ostaja zadolžen Milan Vulović, v vlogi analitika, ki bo razčlenjeval predstave našega in nasprotnih moštev, pa se je pridružil Alen Obrez, ki je tako kot Kačičnik z Rožmanom sodeloval že v Celju, Domžalah in pri Rijeki.

 
adplus-dvertising